På tur for å få det beste Giga bildet av Honningsvåg

Steinviknæringen. Honningsvåg i bakgrunnen
På tur ut til Steinviknæringen. Honningsvåg i bakgrunnen

Har lenge hatt lyst til å ta turen opp på fjellet for å få tatt et skikkelig panorama foto av Honningsvåg og Storbukt. I slutten av august klaffet det med en slik tur så jeg og Dixie min nå trofaste tur venn dro til fjells.

Rein ved Steinviknæringen
På turen til Steinviknæringen så passerte vi en liten reinflokk.

Noen av dere har sikkert sett resultatet fra turen allerede for dere andre så kan dere se mitt Giga panorama lengere nede i denne posten. Til å ta bildene til et slikt panorama bilde så brukte jeg en 400mm telelinse som jeg brukte til å ta en serie med bilder som så ble sydd sammen til ett stort panorama bilde.

Kamera med motorstyring
Klar til å starte fotografering av Honningsvåg med en 400 mm telelinse.

Her kan dere se resultatet etter mange timers arbeid for å sy sammen over hundre bilder til ett stort ett.


Foto album fra turen.

Helt til slutt legger jeg ved en samling av bilder tatt på turen.