Foto framvisning for buss gjester.

Selvportrett i sort og hvitt
Selvportrett

Foto framvisning for buss gjester. Noen av mine gjester har kanskje fått med seg at min inntektskilde ikke er foto, men at jeg lever av å kjøre buss. Mer eller mindre daglig så har jeg tur til Nordkapp med gjester fra et av Hurtigrute skipene. Vi har to anløp daglig her i Honningsvåg av hurtigruten. Jeg kjører for selskapet Boreal Travel og en av våre kunder er Hurtigruten. I sommer sesongen så har vi også kjøring for mange av cruise båtene som ankommer Honningsvåg.

Nettbrett med ørn
Nettbrett med Fotoo

Ofte på mine turer med turister så endte jeg opp med å vise bilder fra området på min mobiltelefon. Dette er selvsagt upraktisk så jeg tenkte at det måtte da finnes en bedre måte å få vist fram bilder på. Hjemme fant jeg noen nettbrett som ikke var i bruk og fant ut at de måtte være perfekt til oppgaven. Det var enkelt å finne en app som viser fram bilder men ingen som hindret at gjestene kunne avslutte visningen med å ta på skjerm eller knapper. Løsningen ble en kombinasjon av app’ene Touch Lock og Fotoo. Løsningen fungerer fint så mine gjester kan nå se mine bilder men vi kjører til og fra Nordkapp.

Fotoo kjører bilde framvisning
Fotoo kjører bilde framvisning

Om du er en av mine buss gjester som har lyst å se bildene i ro og fred så finner du alle bildene her. For alle andre så har dere nå muligheten til å se disse bildene, noen er nok tidligere brukt på mine sider så du har kanskje sett dem før.

Beklager om siden laster litt sakte men det er mange bilder som må lastes.