Lundkommartur til Gjesværstappan den 29.04.2018

Havsulen flyr forbi.

Søndag den 29.04.2018 ble det arrangerte fuglesafari til Gjesværstappan i forbindelse med lundkommardagen, turen ble arrangert av Nordkapp og omegn turlag og Barnas turlag. Vi deltakere fikk en fantastisk tur i flott vær med sol, delvis blå himmel og rund 0 grader.  Tilsammen var det flere enn 60 deltakere på turen som bestod av både barn og voksne. Lundkommar turen er opprinnelig en tur for å feire tilbakekomst av lundefuglene og gikk tidligere år den 14 april. Nå er turen flyttet for å få mulighet til å få se flere fugler samt muligheten for bedre vær.

Forut for turen så ble det holdt foredrag om havsulens framgang på verdensbasis. Ett riktig lærerikt foredrag som jeg fant meget opplysende.

Jeg vil takke Nordkapp og omegn turlag, Barnas turlag samt mannskapet på Lundekongen for en fantastisk tur. Jeg blir nok med til neste år også om jeg har anledning.

Her er hele albumet fra turen

[envira-gallery id=»120″]